[ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ]ΠΡΟΪΟΝΤΑ ]ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ]ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ]ΝΕΑ-ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ]ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ]
 
 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΙΚ. ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ ΑΕΒΕ 

είναι μία από τις κύριες ελληνικές εταιρείες κατασκευής Αμαξωμάτων, σιδηροδρομικών βαγονιών και Μεταφορικών Μέσων με εξειδίκευση στα ρυμουλκούμενα οχήματα βαρέως τύπου, αρματοφορείς κλπ., επί πλέον είναι και η πρώτη στην Ελλάδα που κατασκεύασε Τροχαίο Υλικό. Στην ΝΙΚ ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕΒΕ περιλαμβάνεται ως μέτοχος η Τράπεζα Πειραιώς και η εταιρεία Μπήτρος Συμμετοχική ΑΕ που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

 ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ 
στην κατασκευή όλων των τύπων αμαξωμάτων, επιβατηγών λεωφορείων, ημιρυμουλκούμενων ψυκτικών θαλάμων για την μεταφορά τροφίμων, ανατρεπομένων κιβωταμαξών, βαρέως τύπου ημιρυμουλκουμένων γενικού φορτίου, οχημάτων χαμηλής φορτώσεως, βυτίων νερού, καυσίμων, οχημάτων μεταφοράς σιτηρών, τσιμέντου και ασφάλτου, αυτοκινητοφορέων, αρματοφορέων, ειδικών πλατφορμών καθώς επίσης και κάθε άλλης συμβατικής ή ειδικής κατασκευής που έχει σχέση με τον τομέα των μεταφορών. Εκτός των ανωτέρω κατασκευάζει βαγόνια τραίνων κατάλληλα για την μεταφορά εμπορευμάτων ή επιβατών σύμφωνα με τις Διεθνείς Προδιαγραφές.
 Η ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 
διασφαλισμένη και πιστοποιημένη σύμφωνα με το ISO 9001:2000 κατέστησε τα προϊόντα μας ανταγωνίσιμα στον Διεθνή χώρο καταξιώνοντας έτσι τις προσπάθειες της εταιρείας μας για τη συνεχή βελτίωση της Τεχνολογίας που εφαρμόζουμε.
 ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 
Η εταιρεία στεγάζει πλέον τις κύριες παραγωγικές της δραστηριότητες σε νέα μεγάλη και υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα στο Βόλο, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ. - ΕΤΒΑ Βόλου. Συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων σύγχρονων βιομηχανικών συγκροτημάτων στην Ευρώπη και συμπεριλαμβανόμενης της νέας επένδυσης αποτελείται από γήπεδα εκτάσεως 56.000 μ2 και κτιριακές εγκαταστάσεις 28.500 μ2. Επιπροσθέτως διαθέτει γραφεία διοικήσεως στο 17 χλμ Αθηνών-Θεσσαλονικής (Δειράδων  & Κορίνθου 47), ενώ η έδρα της και οι πωλήσεις βρίσκονται στο 22 χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Επίσης διαθέτει άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό που υπερβαίνει σήμερα τα 250 άτομα.
 ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 
ανέρχονται στο ποσόν των € 60.000.000 περίπου, η δε παραγωγή σε μια βάρδια ανέρχεται σε 2.000 μονάδες οχημάτων ή υπερκατασκευών ετησίως, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων διατίθεται στην εγχώρια αγορά και το υπόλοιπο εξάγεται στο εξωτερικό.
 ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 
σε αρματοφορείς, κλωβούς και ειδικά αμαξώματα διαφόρων τύπων οδήγησαν τους σχεδιαστές της ΝΙΚ ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕΒΕ σχεδιασμό και την κατασκευή αντιστοίχων προιόντων υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας γεγονός που οδήγησε τον Ελληνικό Στρατό στην παραγγελία μεγάλου αριθμού ειδικών οχημάτων.
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Skeletal με δυνατότητα ανατροπής
HA 703 APW
Skeletal με δυνατότητα ανατροπής
High cubic skeletal
H 140 3S T12
High cubic skeletal
Επικαθήμενη ανατρoπή τύπου ΗΑ 803 APW U
ΗΑ 803 APW U
Επικαθήμενη ανατρoπή τύπου ΗΑ 803 APW U
Βαγόνι μεταφοράς επιβατών
Επιβατάμαξα
Βαγόνι μεταφοράς επιβατών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διασφάλιση Ποιότητας
Διασφάλιση ποιότητας - ΝΙΚ. ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕΒΕ Εργοστάσιο Αμαξωμάτων, Βαγονιών και Ρυμουλκούμενων Οχημάτων
Εγκαταστάσεις & Οργάνωση Παραγωγής
Εγκαταστάσεις & Οργάνωση Παραγωγής - ΝΙΚ. ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕΒΕ Εργοστάσιο Αμαξωμάτων, Βαγονιών και Ρυμουλκούμενων Οχημάτων
Πελάτες
Πελάτες - ΝΙΚ. ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕΒΕ Εργοστάσιο Αμαξωμάτων, Βαγονιών και Ρυμουλκούμενων Οχημάτων
Προϊόντα
Προϊόντα - ΝΙΚ. ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕΒΕ Εργοστάσιο Αμαξωμάτων, Βαγονιών και Ρυμουλκούμενων Οχημάτων
Στρατιωτικά Προγράμματα
Στρατιωτικά Προγράμματα - ΝΙΚ. ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕΒΕ Εργοστάσιο Αμαξωμάτων, Βαγονιών και Ρυμουλκούμενων Οχημάτων
Επικοινωνία
Επικοινωνία - ΝΙΚ. ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕΒΕ Εργοστάσιο Αμαξωμάτων, Βαγονιών και Ρυμουλκούμενων Οχημάτων
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΑΡΤΗΣ ΚΟΜΒΟΥ ΧΑΡΤΗΣ ΚΟΜΒΟΥ
designed by letusplay